KunoQvist - våga vara annorlunda

KunoQvist föddes ur passionen för glasögon och att våga vara annorlunda. Tanken har aldrig varit att skapa ett mainstream varumärke utan snarare att tillverka små serier med hög kvalitet för att ge bäraren ett personligt och unikt värde som håller länge.

Under tiden har denna vision inte tappats bort och idag präglas formspråket än mer av annorlunda detaljer med stort fokus kring detaljer och materialval. Bågarna kännetecknas av svenska linjer tillsammans med utmanande färger som passar människor som vill synas och inte är rädda för att sticka ut. Namnet KunoQvist är ett lek med grundarnas efternamn, Kunosson och Stjernqvist.

KunoQvist Young bjuder på ett gäng stilrena bågar med karaktär.Designade speciellt för våra yngre kunder i en skön mix av glada färger och spännande former.

KunoQvist Trofé bågar av klassiskt snitt andas kvalitet, nostalgi och odödlig elegans. På grund av de levande egenskaperna hos de naturmaterial som glasögonen tillverkas i är varje båge i denna serie fullständigt unik. Bågarna tillverkar i små serier om 100 st per modell och färg.