KlarSynt-tidningen

I vår tidning KlarSynt kan du läsa om trender och mode kring glasögon. Den tar även upp frågor runt synfel och ger dig svar på många frågeställningar. I reportagen kan du läsa om linser, betydelsen av olika glas och mycket mera.

Ladda ned KlarSynt 2015 nummer 2 (PDF)

Se höstens hetaste bågar! Träffa Sveriges modeikon Gunilla Pontén som med passion och styrka visar att åldern inte är en stoppkloss för att skapa ny design. Vi tar oss även en närmare titt på den amerikanska framgångsdesignern Tommy Hilfiger och besöker KunoQvist som firar 10 år.

Ladda ned KlarSynt 2015 nummer 1 (PDF)

Lär dig mer om Ray-Ban, specialglasögon för olika aktiviteter och varför vi älskar ”Luxury Brands”. Du får också träffa Marika Carlsson - komikern som du säkert känner igen från Radio, Parlamentet, SVT eller en rad andra sammanhang.

Ladda ned KlarSynt 2014 nummer 2 (PDF)

Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon för din bilkörning, kartlägger sommarens trender och du får även lära känna sportkommentatorn och legendaren Lasse Granqvist lite bättre inför VM.

Ladda ned KlarSynt 2014 nummer 1 (PDF)

Följ med vår VD ned till Tyskland för ett besök i glasfabriken och lär dig hur ett glasögonglas tillverkas. Du får också veta mer om multifokala linser, UV-strålning och hur du återfuktar torra ögon. Porträttet denna gång handlar om Jessica Folcker, som är högaktuell i årets melodifestival.

Ladda ned KlarSynt 2013 nummer 4 (PDF)

Stig in i framtidens ögonklinik – i Värnamo! – lär dig om speciallinser och våra vanligaste ögonsjukdomar. I porträttet träffar vi folkmusikern och Så ska det låta-programledaren Kalle Moraeus.

Ladda ned KlarSynt 2013 nummer 3 (PDF)

Inspireras av höstens bågar och läs om hur synfel påverkar barn och deras skolgång, hur nattblindhet och färgblindhet funkar och mycket mer. Mikael Tornving berättar om sin resa till lycka genom humor, författarskap och skådespeleri.

Ladda ned KlarSynt 2013 nummer 2 (PDF)

Ett nummer med hälsotema där du får besöka djurens ögonvärld, lära dig hur antioxidanter påverkar våra ögon och hur de progressiva glasen vi säljer fungerar. Porträttet speglar Emma Wiklund – tidigare supermodell, programledare, skådis och numer VD för sitt eget hudvårdsbolag.

Ladda ned KlarSynt 2013 nummer 1 (PDF)

Möt den färgstarka och ibland provocerande modedesignern Camilla Thulin. Vi bjuder som vanligt på ett inspirerande modereportage och du kan också läsa om snöblindhet, förebyggande synvård och vad man bör tänka på när det gäller kontaktlinser för barn.

 

Hämta Adobe Reader för att kunna läsa PDF

Hitta butik
Sveriges största butiksägda optikerkedja
Jag vill
i närheten av
välj din stad