Vi matchar din ögonhälsa med stil.

Välkommen till
Greens Optik – en del av KlarSynt.

Greens Optik ligger mitt på Storgatan i Örnsköldsvik, med närhet till allt. Hos oss vill vi att du ska känna dig som en värdefull gäst. Vi tar oss alltid tid till att hjälpa dig på bästa sätt. Våra legitimerade optiker Malin och Ragnar tar hand om dina ögon och gör alltid en grundlig undersökning vare sig det gäller glasögon eller kontaktlinser. I butiken får du hjälp av Carita och Ingela som lägger största vikt vid att du ska känna dig sedd och lyssnar på dina önskemål. Att du som kund alltid är nöjd efter ditt besök hos oss, är vårt viktigaste mål.

Vi på Greens Optik i Örnsköldsvik tar hand om dina ögon

Vi erbjuder en rad olika tjänster för dig som kund. Torra ögonundersökningar, förundersökning för refraktiv kirurgi, synträningsprogram, hjälp för synsvaga, ögonbottenfotografering, diabetesfotografering samt nattlinstillpassning för att nämna några specifika exempel.

Då det gäller den senaste glastekniken har vi möjlighet att erbjuda dig en scanning av din hornhinna med hjälp av vår DNEye scanner för att kunna skräddarsy ditt glas för bästa möjliga seende. I övrigt har vi många olika alternativ på glas utifrån dina önskemål, glasögonbågar, kontaktlinser, kontaktlinsvätskor, preparat för torra ögon, glasögontillbehör, solglasögon och förstoringsglas.

Vi levererar även arbetsglasögon till flera företag - stora som små. Skyddsglasögon eller terminalanpassade? Hör av er för offert.

I butiken hittar du självklart bågar från ledande varumärken som Chloé, Calvin Klein, DYRBERG/KERN

Hugo Boss, Fleye, Ray Ban, Silhouette, Porsche, Vasuma, Carrera, KunoQvist, Oakley och Adidas.

Varmt välkommen in till oss!

Boka tid

Storgatan 22,

891 26 Örnsköldsvik

Tel: 0660-19600

greensoptik@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 15:00

Populära varumärken


Våra smarta koncept