Vi matchar din ögonhälsa med stil.

Välkommen till
Seger& Seger Kumla – en del av KlarSynt.

Seger&Seger – Klarsynt, finns i Kumla, Örebro och Hallsberg. Du möts naturligtvis av lika proffsig personal oavsett vilken butik du besöker. Vi har hjälpt Kumlaborna att se bättre i över 50 år!

Vi erbjuder dig som kund stor erfarenhet av glasögonservice, linser, reparationer, lödning, inslipning av garnityr och mycket mer!

Vi har kunniga och erfarna optiker i samtliga butiker. Hos oss hittar du ett brett sortiment av glasögon och kontaktlinser samt tillbehör så som ögondroppar, linsvätskor och solglasögon. Några av våra populäraste varumärken är Örgreen, Dior, Skaga, Tom Ford, Rodenstock, Carrera och Ray Ban.

Behöver du speciella glas eller linser?

Då har du kommit rätt, vi fixar det!

Specialkompetens:

I vår butik Seger&Seger - KlarSynt i Örebro erbjuder vi tillpassning av Ortho-K linser (nattlinser) och genomför förundersökningar inför ögonoperation i samarbete med Memira. Prata med oss i butiken så berättar vi mer.

Synfelsoperationer:

Genom vårt samarbete med Memira så kan vi erbjuda dig som kund det senaste inom synfelsoperationer läs mer på Memiras hemsida. Undersökningarna utförs i våran butik i Örebro.

Socialt engagemang:

Vi ger ekonomiskt stöd till byggnationen av en skola i Gambia. Idag går barnen i den lilla byn två mil varje dag för att ta sig till närmaste skola, en ny skola i byn ger nya möjligheter! Vi är stola över att vara en av dem som gör detta möjligt!

Välkomna in till oss – Vi kan ögon!

Boka tid

Trädgårdsgatan 11,

692 31 Kumla

Tel: 019-579590

info.kumla@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.00-18.00

Populära varumärken


Våra smarta koncept