Välkommen till din Personliga Optiker

Välkommen till
Synvård Olskroken – en del av KlarSynt.

Ändrade öppettider

Fredagen 23/8 har vi stängt då vi ska iväg på Optikmässan i Kista. Ska bli kul att träffa alla kollegor och göra inköp av alla nya snygga glasögon. Öppnar igen som vanligt på måndag 26/8 09.30. Välkommen då!


Viktig information: Vid internetbokning här på hemsidan så får du nu tyvärr ingen sms-påminnelse för din bokning. Vi hoppas att detta problem är snart fixat. Notera gärna din bokningstid själv tillsvidare.

Tack


Erbjudande

Lev livet fullt ut. Ge dig själv det bästa seendet med vår kampanj, oavsett om du är online, kör bil, är ute i solen eller sportar. Nu får du andra paret glas enkelslipade glas: fr 1090:-/par eller progressiva glas: fr 1590:-/par.

Välkommen!Nyheter:

Nyhet! Upplev världen i detalj med nya Varilux X Series progressiva glasögonglas från Essilor.

Varilux X-serien, vårt mest avancerade progressiva glas, hjälper dig att smidigt se varje detalj inom en armlängds avstånd och allting på långt håll. Du kan fortsätta i ditt vanliga tempo utan att bromsas upp av dåligt seende. Det är det perfekta glaset för daglig användning, eftersom du ser klarare och skarpare oavsett vad du gör och inte behöver justera din hållning eller flytta huvudet för att se skarpt på nära håll.

Vi är glada att kunna presentera vår helt nya ögonbottenkamera från TopCon. Med hjälp av denna kan vi nu göra ännu grundligare undersökningar av dina ögon. Säg att du vill göra en syn- och ögonhälsoundersökning nästa gång du bokar din tid för undersökning. Kostnad 800:-

Om oss:

FÖR DIG SOM KUND innebär det att du i vår butik hittar ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser. Du kan dessutom välja mellan att köpa dina kontaktlinser i butik eller få dem direkt hem i brevlådan genom vårt abonnemang LinsBoxen.

Vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn.

Men det viktigaste av allt, när du besöker oss vill vi att du skall känna dig omhändertagen och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

Vi samarbetar bl a med ESAB, SPF Seniorerna, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Cargo-Oil, Björkbackens Behandlingshem och Ekmanska Transit.

För mer information, nyheter och erbjudanden följ oss gärna på Facebook och Instagram

Med vänlig hälsning Jonas & Leif

VÄLKOMMEN!

Boka tid

Redbergsvägen 8,

416 65 Göteborg

Tel: 031-257300

synvard@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.30-18.00
Lör-Sön: Stängt
Lunchstängt: 13.30-14.30

Populära varumärken


Våra smarta koncept


Kundernas omdömen