Vi matchar din ögonhälsa med stil.

Välkommen till
Connings Optik – en del av KlarSynt.

Välkommen till Connings Optik

Conning's Optik har funnits i Askersund i mer än 100 år. Firman startade som Firma Hugo Carlssons och fanns i samma lokal som Café Tutingen. 1938 flyttade vi till vår nuvarande lokal i korsningen Storgatan / Sundsbrogatan. Hos Connings Optik arbetar Leg. Optiker Thomas Svensson och optikerassistent Anita H Lind.

Vi har ett brett utbud av glasögonbågar, allt från prisvärda basbågar till bågar för den som vill ha något extra. Vi arbetar bara med glas av hög kvalitet, samt solglasögon med eller utan styrka. Vi hjälper dig att välja de bågar och glas som passar dig bäst, oavsett om du vill ha någonting enklare eller om endast det bästa är bra nog så ger vi alltid dig en prisvärd lösning.

Hos oss hittar du varumärken som Scandinavian Eyewear, Skaga, Pilgrim, Boss, Gant, Vasuma, Versace, Inface, Adidas, Nike, Guess, Nine, Christian Lacroix och Fysh.

När dina ordinarie glasögon inte räcker till framför datorn så kan ett par speciellt utprovade glasögon vara lösningen så att du slipper nackbesvär. Vi levererar skyddsglasögon som är CE-certifierade enligt EU-standard både från UVEX och Carl Zeiss Vision.

Vi arbetar även med alla de ledande kontaktlinsleverantörerna och kan erbjuda den individuell lösning som passar dig bäst. Är du 45+ och tycker att glasögon är i vägen så finns det även där lösningar. Vill du byta färg på dina ögon så kan en färgad kontaktlins vara ett alternativ. Det kan handla om att förstärka den nuvarande färgen eller skifta helt. Vi kan ordna det också.

Med LINSBOXEN får du ett par nya linser hem i brevlådan varje månad. Enklare kan det inte vara, du slipper hålla reda på när du ska byta eller beställa nya. Du blir kallad när det är dags för synundersökning och den ingår naturligtvis i priset. Betalning sker via autogiro och utan bindningstid. Med Linsboxen får du aldrig slut på linser!

Är du sugen på att prova kontaktlinser? Vi har startpaket som kostar 595 kr där linser, undersökning och tillpassning ingår. Nästan alla synfel går idag att korrigera med kontaktlinser.

Varmt välkommen!

Boka tid

Storgatan 19,

Askersund Askersund

Tel: 0583-10058

info@conningsoptik.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.00-18.00
Lunchstängt: 12.30-13.45

Populära varumärken


Våra smarta koncept