Personlig Optiker sökes till Skoglunds Optik

Vi på Skoglunds Optik AB söker en leg. optiker till vår butik i Enköping. Tjänsten är 60-80 % med början i maj 2019.

Vi söker dig som tar dig an ditt yrke med glädje oavsett om det är måndag morgon eller fredag kväll, som ser varje kund som en viktig affärskontakt, som har förmågan att sprida leenden omkring dig oavsett hur din dag har sett ut och som genuint gillar att lyckas med det du tar dig för. Vi ser gärna att anställningen blir långvarig.

För att passa in i teamet ska du ha lätt för förändring då branschen ständigt förändras och butikens chef gärna effektiviserar saker och ting, du bör kunna motivera dig själv till att ständigt förbättra din kunskap – dels via branschutbildningar men även i form av lärorika anekdoter från våra äldre optiker, du ställer alltid upp för dina kollegor och är tacksam för att dina kollegor ställer upp för dig, du har förmågan att älska ditt jobb även under stressiga perioder där det känns som en utmaning att hinna diska din kaffekopp likväl som du inte ledsnar på ditt jobb under perioder då tempot kan liknas vid en fest för sengångare samt att du har en hög arbetsmoral.

I vår butik hjälps vi åt med alla arbetsuppgifter oavsett om det handlar om att sätta igång kaffebryggaren, fixa den svåra justeringen, hitta den bästa lösningen för ett knepigt synfel eller städa butiken efter stängning. Optikerna hos oss jobbar inte enbart i undersökningsrummet utan befinner sig även en hel del på butikssidan och jobbar med försäljning och kundservice. Personliga aspekter som humor, noggrannhet, lätthet, positivitet och glädje är något vi värdesätter.

Butikens chef arbetar aktivt i butiken som, optikerassistent, inslipningsansvarig och glasexpert vilket innebär en nära yrkesrelation med företagsledningen och vi har en nolltolerans mot hierarki, så ja – även chefen skurar toaletten ibland.

Butiken är en del av Klarsynt och vi satsar alltid på kvalitet, både i våra produktval och i våra synundersökningar. Varje synundersökning har god marginal tidsmässigt för att kunna möta de kvalitetskrav som ställs på synundersökningarna. Journalhantering sker i Serveit Online som är en webbaserad plattform så du bör vara bekväm med digital miljö. Vi arbetar självklart enligt optikbranschens kvalitetsnorm. Företaget har kollektivavtal för de anställdas trygghet.

Arbetstiderna är 9.30-18.30 och butiken har öppet måndag till fredag. Arbetsschemat kommer enbart innehålla heldagar.

I ansökan önskas att du berättar om dig själv, anger din erfarenhet, framtidsmål samt att du anger ett löneanspråk med motivering. Referenser tas med vid kallelse till intervju.

Ansökan skickas till: 
sanna@skoglundsoptik.se märkt med ”optiker 2019” i ämnesfältet.